Szerzői jogok

Az ANNA-FA Bt.a  www.fa-terem.hu weboldal bármely részének másolásával, terjesztésével, a benne megjelent adatok elektronikus tárolásával és feldolgozásával kapcsolatos minden jogot fenntart. A Weboldalon megtalálható minden tartalom az Üzemeltető szellemi tulajdonában áll, amely szerzői jogvédelem alatt áll a 1999. évi LXXVI. törvény 36.§ (2) bekezdésében foglaltak szerint, és előzetes írásbeli engedély nélkül semmilyen formában nem módosítható vagy használható fel. A Weboldal bármely tartalmának megváltoztatása, engedély nélküli módosítása, bevételszerző tevékenységre való felhasználása jogellenes.

Az üzemeltető neve és a forrás megjelölése nélküli megjelentetés, utánközlés, átdolgozás díja: 10.000,- Ft + Áfa / szó / nap. A Weboldalon található megoldások, grafikai elemek, ötletek, szlogenek és szófordulatok, valamint az Üzemeltető kiadásában megrendelhető kiadványok saját tevékenységben történő felhasználásának díja - darabonként: 1.000.000,- Ft + Áfa.

Felhívjuk a figyelmét, hogy az ANNA-FA Bt. fentiekben részletezett feltételeitől eltérő és/vagy azokat sértő jogosulatlan felhasználás polgárjogi és büntetőjogi következményeket vonnak maguk után.

LépcsőlapKerítéslécHomloklapKapaszkodó
Copyright Fa-Terem Faárubolt © 2018
Created by Ricci

PayPal PayPal PayPal PayPal PayPal Shipping